Cynosure Banner

Buyer Planner Specialist - APAC

Singapore Aanvraagnummer 405
maandag 27 september 2021

Cynosure is competitief goed geplaatst om de medische esthetische sector te leiden en te transformeren.  We laten ons leiden door onze overtuiging dat dit een doelgericht bedrijf is, dat het leven van de patiënt verbetert en de bestaanszekerheid van de behandelaars verbetert.

 • We hebben een passie voor het werken aan een gezonde en groeiende medische esthetische sector met toonaangevende marketing die consumenten inspireert om een beroep te doen op medische esthetiek.
 • Wij zijn de leider op het gebied van op wetenschap gebaseerde technologie die de zorgstandaard voor consumenten naar een hoger niveau tilt.
 • We zijn onophoudelijk gefocust om de onbetwiste innovatieleider te zijn en tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar consumentenbehandelingen in alle bevolkingsgroepen.
 • We zetten ons in voor het opbouwen en versterken van onze ongeëvenaarde wereldwijde voetafdruk, met directe medewerkers op vijf continenten en in 15 landen en nog altijd groeiend, en distributiepartners die meer dan 130 landen bedienen.
 • We zetten onze mensen op de eerste plaats en geloven dat persoonlijke ontwikkeling de drijvende kracht is achter bedrijfsontwikkeling.
 • We houden van onze klanten en streven ernaar hen de meest geavanceerde technologie, service, marketingondersteuning en klinische opleiding te bieden om de resultaten van hun patiënten te verbeteren en hun bestaanszekerheid te verbeteren.

Bij Cynosure zoeken we mensen die het verschil maken en we moedigen iedereen aan om het voortouw te nemen, te creëren en waarde toe te voegen. Op onze beurt investeren we in ons team om te zorgen dat mensen kunnen groeien in hun loopbaan en voortbouwen aan onze prestatie- en cultuurgerichte organisatie. We werken samen als één team en winnen samen.

 

Nu we ons wereldwijde team uitbreiden, is dit het ideale moment om bij ons te komen werken. Als marktleider in medische esthetiek ontwikkelt, produceert en verkoopt Cynosure al meer dan 25 jaar producten voor dermatologen, plastisch chirurgen, medische spa's en zorgverleners. Met het meest uitgebreide productportfolio van de esthetische sector, omvat ons aanbod verschillende categorieën, waaronder huidrevitalisering, body contouring, ontharing en de gezondheid van vrouwen.  

 

Onze missie is om Cynosure-klanten klaar te maken voor succes door de toekomstige leiders van de esthetische sector op te leiden en iedereen die onze technologieën gebruikt te helpen om hun versie van mooi te ontdekken.

Lees meer over ons op onze LinkedIn en Instagram sites en bezoek ons op www.Cynosure.com

About Cynosure


We are leaders, innovators, developers, and best-in-class creators of energy-based aesthetic and medical treatment systems. Cynosure develops and manufactures a diverse range of leading treatment applications for hair removal, skin revitalization, scar reduction, gynaecological health, body contouring, and more. Our innovative products are used worldwide by practitioners, physicians, and aesthetic business owners to help enhance their offerings while providing the latest treatments to patients. Contact our team about how Cynosure can help you grow and succeed.

 

Supply Planner/Buyer


The Supply Planner/Buyer will be an integral part of the Global Cynosure Supply Chain team with the focus on the company’s APAC markets. He/she will play one of the most visible and critical roles in ensuring our company has the right products, at the right places, at the right times. Through understanding of supply chain dynamics, you will work to optimise our inventory levels at all locations around the globe, ensuring our sub-offices have access to the products they need to serve our customers and distributors.

 

Responsibilities:

Planning/Forecasting 40%

      Monitors inventory health for assigned regions.

      Manages inventory levels, identifies exceptions, and evaluates resolutions for large variances (supply gaps).

      Reviews weekly MRP demand for parts and exceptions materials required.

      Removes unsupported materials from the demand.

      Informs Demand Planning Manager on obsolete items to be updated in the Master data.

      Identifies products oversold to forecasts and develops contingency plans.

      Provides weekly shipping updated to the sub-offices.

 

Order management 30%

      Reviews and converts daily MRP requirement into stock transfer order and purchase orders.

      Plans and executes appropriate replenishment to the sub-offices.

      Solves issues related to material extensions required.

      Manages and monitors capital orders for direct and indirect sales.  

 

Communication 30%

      Participates / contributes to weekly planning meetings with Buying Team.

      Participates / contributes to daily allocation meetings with International Admin and Sales Teams for capital (systems and handpieces).

     Participate / contributes to daily planning meetings with shipping teams (Westford and The Netherlands

      Escalates exceptions identified that result in supply shortages or gaps.

 

Qualifications and Attributes:

     Bachelor's degree in Logistics, Operations Management, or comparable field.

 •  2 to 4 years in Supply Chain Operations, in a buyer/planning capacity.
 •  Extensive data analysis skills using excel and/or access.

     Experience in SAP preferred.

 •  Strong analytical skills.
 •  Attention to detail.

     Basic knowledge and understanding of inventory management.

     Comfortable and effective working cross-functionally at all levels and in a team environment.

    Adept at handling detailed daily tasks while also applying your own creativity to improve our current practice.

 

Cynosure is een werkgever die gelijke kansen biedt en streeft naar inclusie en diversiteit in elk rekruteringsproces. 

Overige gegevens

 • Functiefamilie Manufacturing Operations
 • Salaristype Salaris
Location on Google Maps
 • Singapore